Bedankt allemaal!


Na meer dan 25 jaar heeft de directie van OOST architecten besloten dat het tijd was om een ander pad in te slaan. Vanwege de grote verschuivingen in de bouwwereld zijn er vele nieuwe richtingen ontstaan die vragen om architectonische oplossingen.

Verschillende medewerkers zullen hun werkzaamheden voortzetten als zelfstandige ingenieurs en architecten of als medewerkers bij andere bedrijven. Ze gaan zich richten op architectuur voor positieve gezondheid, duurzaamheidsconcepten en transformatie projecten.

We wensen iedereen het allerbeste in hun professionele loopbaan! We hebben fantastische jaren met elkaar beleefd en prachtige projecten gerealiseerd. Het feit dat we belanghebbende architectuurprijzen hebben gewonnen geeft wel aan dat de lat altijd erg hoog lag. Het was een voorrecht om dit werk voor onze opdrachtgevers te mogen uitvoeren.

Bent u oud-opdrachtgever bij OOST architecten en heeft u vragen over uw tekeningen of project?

In het contact formulier kunt u aangeven waarmee we u kunnen helpen.
We bewaren uw projectgegevens conform de eisen van de bewaarplicht volgens de DNR 2011.